Sla je slag met koopjes, prijsfouten, superdeals en meer…

Sla je slag met koopjes, prijsfouten, superdeals en meer…

Prijsfouten – koopjes – superdeals op Pepper.com… Er is nog geen Belgische versie, maar de “Pepper” website verzamelt koopjes in en buiten Nederland. Regelmatig zijn er “grensdeals” waarbij onze Noorderburen de grens naar ons land oversteken en koopjes melden in België, maar vaak zijn er ook prijsfouten en/of koopjes te halen in (internationale) webshops of ketens.

Profiteer mee en snuister in de koopjes of andere geldbesparingen op Pepper:

https://nl.pepper.com

https://nl.pepper.com

Uiteraard kan je ook een profiel aanmaken en op verschillende manieren koopjes in je mail of Telegram-, Facebook– of andere account aankrijgen. Zo ben je al snel van de laatste koopjes op de hoogte! Prijsfouten, koopjes en superdeals op Pepper.com !

Vaak worden er ook kortingscodes gedeeld, of krijg je tips over hoe je best je bestelling opbouwt online om een extra korting mee te pikken. Voordeel haal je er dus zeker uit. Het enige wat je hoeft te doen is je mail of facebook account in de gaten te houden voor de dagelijkse mail met tips. Of natuurlijk regelmatig de website bezoeken en er de beste koopjes uitkiezen.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van koopjes en deals, dan kan je ook de gratis Pepper-app downloaden en installeren voor Android of iOS; op die manier heb je nog meer controle over wanneer en hoe snel je de tips te zien krijgt.

Wil je meer koopjes en shopping tips die gericht zijn op een Belgisch doelpubliek ? Er bestaat een Facebook-groep van Promohunters !

One thought on “Sla je slag met koopjes, prijsfouten, superdeals en meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *