Facebook groep voor en door Koopjesjagers

Facebook groep voor en door Koopjesjagers

Voor koopjesjagers in België is er een heuse Facebookgroep waar gebruikers koopjes delen. Belgische koopjesjagers hebben nu dus een eigen groep op Facebook.

Word lid van deze groep en spaar regelmatig aardig wat geld uit met tips van andere leden. Vaak gaat het om echte “superdeals” waarbij je het halve rek van een supermarkt kan leeghalen voor een appel en een ei, soms zelfs op een negatief kasticket uitkomt met de nodige bonnen en promo’s.

https://www.facebook.com/groups/promojagersbelgie

https://www.facebook.com/groups/promojagersbelgie

Wil je dus geld besparen, tips krijgen over waar je best of gemakkelijk aan kortingsbonnen of kortingscodes kan geraken? Wil je de beste deals in supermarkten in je buurt vinden ? Of juist geweldige kortingen op producten die je online bestelt ? Je vindt het hier allemaal, voor en door andere gebruikers of leden van de groep.

In Nederland vind je al behoorlijk wat initiatieven waarbij mensen kortingscodes en bonnen delen. Nu hebben ook Belgische koopjesjagers dus een eigen groep op Facebook. De berichten over extreme of abnormale kortingen komen gewoon op je Facebook-overzicht te staan, waardoor je dagelijks de beste tips krijgt. Natuurlijk staan er soms kortingen vermeld op producten die je niet nodig hebt, maar eens je lid bent zal je zien dat je al snel geld bespaart door de aankopen die je wel regelmatig doet deels of volledig met aangereikte bonnen of codes te betalen.

Uiteraard kan je buiten deze Facebookgroep nog meer koopjes-sites en -groepen vinden. Volg deze blog voor nog meer tips en hints om te besparen op je dagelijkse aankopen, of om je slag te slaan met producten die je maar af en toe nodig hebt, of zelfs eenmalig.

Wil je nog meer koopjes vinden ? Onze Noorderburen hebben een site vol tips: Pepper.

One thought on “Facebook groep voor en door Koopjesjagers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *